Close

Obavijest

11 stu 2011 Vijesti | Komentari isključeni za Obavijest
Obavijest
 

Poštovani korisnici,

odvoz i zbrinjavanje otpada spada u red komunalnih usluga koje svi koristimo i stoga smo ih dužni plaćati bez iznimke, a temeljem članka 295. Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05 i 41/08), čl. 24. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07 i 125/07-ispravak) i čl. 3. Odluke o obvezatnom korištenju komunalne usluge u dijelu koji se odnosi na skupljanje i odvoz komunalnog otpada u Gradu Sisku (Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije br. 19/04) i Pravilnikom o općim uvjetima isporuke komunalne usluge sakupljanja i odvoza komunalnog otpada (Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije br. 22/10), koju je donio direktor GOS-a d.o.o. Sisak. Pravilnik je dostupan na našoj web stranici.

Ukoliko se radi o kući, morate zadužiti posudu za odvoz otpada. Posudu možete podignuti na našem šalteru koji se nalazi na prostoru Gradske tržnice Sisak. Radno vrijeme sa strankama je radnim danom od 8 do 14 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Ukoliko se radi o stanu, za odlaganje otpada koristite kontejnere koji se nalaze na za to predviđenom prostoru u blizini Vaše zgrade.

Prijaviti se možete na način da ispunite letak koji se nalazi u donjem dijelu i dostavite ga na adresu: Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o., I. K. Sakcinskog 28, Sisak ili da nam Vaše podatke pošaljete na e-mail: amesic@gos.hr

Za sve informacije molimo nazvati na besplatan INFO-telefon 0800/200 214, telefon 523-074 ili dođite na naš šalter na Gradskoj tržnici Sisak.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

 

KONTAKT OBRAZAC:


  Ime i prezime (obavezno)

  Adresa i poštanski broj

  Kontakt telefon (spojeno-bez znakova)

  E-mail adresa

  Skip to content
  This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
  Conformance status