Close

POÄŒINJE AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA !

02 ožu 2011 Vijesti | Komentari isključeni za POÄŒINJE AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA !
POÄŒINJE AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA !
 

Gospodarenja otpadom Sisak d.o.o. obavještava građane Siska da proljetna akcija sakupljanja glomaznog otpada započinje 5. ožujka i traje do 4. svibnja, nakon čega se od 9. svibnja započinje s odvozom glomaznog otpada na područjima općina Sunja, Martinska Ves i Lekenik.

Građani će raspored odvoza glomaznog otpada dobiti zasebno u svoje poštanske sandučiće ili uz račune, a informirati se mogu i na web stranici www.gos.hr ili putem besplatnog info telefona 0800 200 214.
Mole se građani da među glomazni otpad ne iznose električni i elektronički otpad, koji spada u grupu opasnog otpada, a koji se može zbrinuti putem ovlaštenog sakupljača. Na području Sisačko-moslavačke županije ovlašteni sakupljač električnog i elektroničkog otpada je Auto servis PIT STOP, Božidara Adžije 19, Sisak (tvornički krug Željezare), sakupljanje i prijevoz se obavlja besplatno.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status