Dječja predstava Avanture Vrećka i Smećka

Tvrtka Tetra Pak d.o.o., dramski studio Tirena i Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. pokrenuli su edukacijsku akciju o zaštiti okoliša usmjerenu prema djeci predškolske dobi. Tom prigodom, kao i povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, premijerno će se za dječje vrtiće Sisak Stari i Sisak Novi održati dječja predstava “Avanture Vrećka i Smećka” u srijedu, 21. travnja 2010. g. u 10 sati, u Kazalištu 21, Oktavijana Augusta 5.
Dječja predstava dramskog studija Tirena na zabavan i interaktivan način djeci približava tematiku pravilnog odlaganja otpada, posebice kartonske ambalaže za napitke (mlijeko i sokovi), te ih educira o iskoristivosti takve ambalaže za nove proizvode.

Tvrtka Tetra Pak d.o.o., dramski studio Tirena i Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. pokrenuli su edukacijsku akciju o zaštiti okoliša usmjerenu prema djeci predškolske dobi. Tom prigodom, kao i povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, premijerno će se za dječje vrtiće Sisak Stari i Sisak Novi održati dječja predstava “Avanture Vrećka i Smećka” u srijedu, 21. travnja 2010. g. u 10 sati, u Kazalištu 21, Oktavijana Augusta 5. Dječja predstava dramskog studija Tirena na zabavan i interaktivan način djeci približava tematiku pravilnog odlaganja otpada, posebice kartonske ambalaže za napitke (mlijeko i sokovi), te ih educira o iskoristivosti takve ambalaže za nove proizvode.

Skip to content