Obavijest

Poštovani korisnici,

odvoz i zbrinjavanje otpada spada u red komunalnih usluga koje svi koristimo i stoga smo ih dužni plaćati bez iznimke, a temeljem članka 295. Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05 i 41/08), čl. 24. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07 i 125/07-ispravak) i čl. 3. Odluke o obvezatnom korištenju komunalne usluge u dijelu koji se odnosi na skupljanje i odvoz komunalnog otpada u Gradu Sisku (Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije br. 19/04) i Pravilnikom o općim uvjetima isporuke komunalne usluge sakupljanja i odvoza komunalnog otpada (Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije br. 22/10), koju je donio direktor GOS-a d.o.o. Sisak. Pravilnik je dostupan na našoj web stranici.

Ukoliko se radi o kući, morate zadužiti posudu za odvoz otpada. Posudu možete podignuti na našem šalteru koji se nalazi na prostoru Gradske tržnice Sisak. Radno vrijeme sa strankama je radnim danom od 8 do 14 sati, a subotom od 7 do 12 sati. Ukoliko se radi o stanu, za odlaganje otpada koristite kontejnere koji se nalaze na za to predviđenom prostoru u blizini Vaše zgrade.

Prijaviti se možete na način da ispunite letak koji se nalazi u donjem dijelu i dostavite ga na adresu: Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o., I. K. Sakcinskog 28, Sisak ili da nam Vaše podatke pošaljete na e-mail: amesic@gos.hr

Za sve informacije molimo nazvati na besplatan INFO-telefon 0800/200 214, telefon 523-074 ili dođite na naš šalter na Gradskoj tržnici Sisak.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

 

KONTAKT OBRAZAC:

[contact-form-7 id=”640″ title=”Obrazac za prijavu korisnika usluge odvoza otpada”]

Skip to content