Zaduženje elektroničkog ključa – Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, Trg bana Josipa Jelačića i prvi dio Ulice Stjepana i Antuna Radića

Poštovani,

podsjećamo sve korisnike koji su dobili ili će dobiti letak vezan za zaduženje elektroničkog ključa, da dođu u prostorije Gospodarenja otpadom Sisak d.o.o. i zaduže svoj ključ. Zaduženje ključa je besplatno, a odlaganje otpada će biti moguće jedino preko otpadomjera.

Dana 19.04.2017. godine, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, Trg bana Josipa Jelačića i prvi dio Ulice Stjepana i Antuna Radića počinje koristiti otpadomjer. Uz kontejner sa ugrađenim otpadomjerom (5000 litara) u prolazu na kućnom broju 5 privremeno će biti postavljen i kontejner od 1100 litara bez otpadomjera koji će biti uklonjen u petak, 21.04.2017. g. Napominjemo da nakon toga korisnici naših usluga u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića, na Trgu bana Josipa Jelačića i u Ulici Stjepana i Antuna Radića koji su koristili ovaj kontejner više neće imati mogućnost odlaganja otpada bez ključa.

Molimo Vas da u što kraćem roku zadužite svoj ključ koji Vas čeka u Upravi Gospodarenja otpadom Sisak d.o.o.

S poštovanjem,

Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o.

Skip to content