Close

JESENSKA AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA

23 kol 2013 Vijesti | Komentari isključeni za JESENSKA AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA
JESENSKA AKCIJA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA
 

Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. obavještava građane da započinjemo s odvozom glomaznog otpada s područja grada Siska. Početak jesenske akcije odvoza je 24. kolovoza 2013. godine i to s područja centra grada i Vrbine.

Molimo građane da kao i do sada glomazni otpad iznesu dan ranije ispred svojih kuća i zgrada i da ga ne odlažu na zelene površine ili u kontejnere.

Za građane Općine Sunja započinje se s odvozom glomaznog otpada 21. listopada, 28. listopada za područje Općine Martinska Ves, a 30. listopada za područje Općine Lekenik.

I ovoga puta se mole građani da među glomazni otpad ne iznose električni i elektronički otpad, koji spada u grupu opasnog otpada, a koji se može zbrinuti putem ovlaštenog sakupljača. Na području Sisačko-moslavačke županije ovlašteni sakupljač je Auto servis PIT STOP, Božidara Adžije 19, Sisak (tvornički krug Željezare), sakupljanje i prijevoz se obavlja bez naplate, a može se naručiti na besplatni broj telefona 0800 444 110.

Više o elektroničkom i električnom otpadu (EE otpad) može se saznati na web stranici www.eeotpad.com.

Kalendar odvoza glomaznog otpada građani su u siječnju dobili uz svoje račune, a nalazi se i na našoj web stranici www.gos.hr ili se mogu informirati putem besplatnog info telefona 0800 200 214 i na broj 78 27 492.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status