Close

Novo – staro lice “Zelenih otoka”

10 kol 2012 Vijesti | Komentari isključeni za Novo – staro lice “Zelenih otoka”
Novo – staro lice “Zelenih otoka”
 

Već dugi niz godina GOS sudjeluje u raznim akcijama, koje educiraju o čišćem okolišu i promiču kulturu ekološkog ponašanja.
I premda su vremena teška, s malo boje i kistom, te puno volje, vrijedni djelatnici GOS-a dali su novo lice kontejnerima „zelenih otoka“; za početak u centru grada.
I da podsjetimo još jednom građane, „zeleni otoci“ služe za odvojeno prikupljanje korisnog otpada – papira, tetra paka, stakla i plastike. Dajte si truda, neka svaki pojedinac učini barem mali ekološki doprinos, odvojite korisni otpad i ubacite u predviđene kontejnere i kante.
Djelatnici GOS-a još jednom na predprostoru odlagališta korisni otpad razvrstavaju, a nakon toga se upućuje na oporabu i reciklažu i time se zatvara jedan krug; iz nečega što je moglo biti smeće, stvoreno je nešto novo i pridonijeli smo zdravlju naše planete.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status