Close

Odvoz glomaznog komunalnog otpada za 2020. godinu

26 kol Vijesti | Komentari isključeni za Odvoz glomaznog komunalnog otpada za 2020. godinu
Odvoz glomaznog komunalnog otpada za 2020. godinu
 

VAŽNA OBAVIJEST: S obzirom na situaciju s COVID-19, odvoz glomaznog otpada je odgođen te Vas molimo da uzmete u obzir novi raspored koji će biti dostavljen s računima za mjesec travanj, a možete ga pogledati i putem poveznice:

>>> PRILAGOĐENI KALENDAR ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA <<<

Kalendar odvoza glomaznog otpada možete pogledati ovdje:


 Raspored odvoza glomaznog otpada za 2020. godinu


Potreba odvoza krupnog (glomaznog) otpada prijavljuje se pozivom na brojeve telefona 044/782-7492 044/782-7489 u radnom vremenu od 07:00 do 15:00 sati, e-mailom na prijava@gos.hr ili preko kontakt obrasca u nastavku ove stranice u točno naznačenom datumu navedenom u stupcu „PRIJAVA ODVOZA“. Odvoz će se izvršiti u dane ispisane u stupcu „DAN ODVOZA“.

*UKOLIKO NE PRIJAVITE ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA U ZADANOM PERIODU, NEĆE VAM SE OSIGURATI USLUGA ODVOZA GLOMAZNOG OTPADA. Individualna domaćinstva (kuće) moraju otpad odložiti unutar dvorišta, dostupno vozilu za sakupljanje otpada. Kolektivna domaćinstva (zgrade) će prilikom prijave glomaznog otpada dogovoriti način odvoza otpada.

I ovoga puta se mole korisnici da među glomazni otpad ne ostavljaju električni i elektronički otpad, koji spada u grupu opasnog otpada, a koji se može besplatno zbrinuti putem ovlaštenog sakupljača. Na području Sisačko-moslavačke županije ovlašteni sakupljač je FLORA VTC, kontakt broj: 0800 444 110.

Prijava odvoza glomaznog otpada
Prijavu odvoza mogu izvršiti samo naselja po letku za odvoz glomaznog otpada kojeg su korisnici dobili početkom godine uz račune. Letak možete potražiti i na našoj web stranici