Close

PROJEKT „ZDRAV ZA 5“

16 svi 2013 Vijesti | Komentari isključeni za PROJEKT „ZDRAV ZA 5“
PROJEKT „ZDRAV ZA 5“
 

Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo zdravlja Republike i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode u želji da zajednički djeluju na području prevencije ovisnosti te podizanja razine javnozdravstvene svijesti kod djece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, započeli su s provedbom zajedničkog projekta po nazivom „Zdrav za 5“. Projekt obuhvaća područja zlouporabe i ovisnosti o alkoholu i opojnim drogama, kocki/igrama na sreću te zaštitu okoliša.

U Sisku je na projektu sudjelovala Sisačko-moslavačka županija, ronioci MUP-a, OŠ 22. lipanj i I. K. Sakcinskog, te Obrtnička škola Sisak kroz slijedeće aktivnosti:

–          8. svibnja 2013. godine organizirano je uz pomoć ronioca čišćenje korita rijeke Kupe

–          u osnovnim školama su oslikavani kontejneri za prikupljanje korisnog otpada.

Kao pomoć i podršku projektu, osigurali smo odvoz otpada izronjenog iz Kupe, te smo donirali kontejnere za korisni otpad u svrhu oslikavanja, a i za daljnje korištenje u svrhu promicanja odvojenog prikupljanja korisnog otpada.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status