Close

Zaduženje elektroničkog ključa – Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Trg bana Josipa Jelačića

11 tra 2017 Vijesti | Komentari isključeni za Zaduženje elektroničkog ključa – Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Trg bana Josipa Jelačića
Zaduženje elektroničkog ključa – Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Trg bana Josipa Jelačića
 

Poštovani,

podsjećamo sve korisnike koji su dobili ili će dobiti letak vezan za zaduženje elektroničkog ključa, da dođu u prostorije Gospodarenja otpadom Sisak d.o.o. i zaduže svoj ključ. Zaduženje ključa je besplatno, a odlaganje otpada će biti moguće jedino preko otpadomjera.

Dana 12.04.2017. godine, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Trg bana Josipa Jelačića počinje koristiti otpadomjer. Uz kontejner sa ugrađenim otpadomjerom (5000 litara) na križanju Tomislavove ulice i Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića privremeno će biti postavljen i kontejner od 1100 litara bez otpadomjera koji će biti uklonjen u petak, 14.04.2017. g. Napominjemo da nakon toga korisnici naših usluga u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića i na Trgu bana Josipa Jelačića koji su koristili ovaj kontejner više neće imati mogućnost odlaganja otpada bez ključa.

Molimo Vas da u što kraćem roku zadužite svoj ključ koji Vas čeka u Upravi Gospodarenja otpadom Sisak d.o.o.

S poštovanjem,

Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status