Predbilježbe za kompostere – preostalo 50 kompostera

Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. obavještava sugrađane da je do danas, 21. srpnja 2015. godine,  zaprimljeno 550 zahtjeva za preuzimanje kompostera, te da je za rezervaciju preostalo još 50 kompostera. Pozivamo sve koji su zainteresirani, a još se nisu prijavili za dodjelu kompostera, da nam se jave radnim danom od 7 do 15 sati na broj telefona 044/543-056 ili na mail adresu gospodarenje-otpadom@gos.hr i predbilježe se za komposter.

S obzirom da je velika potražnja za komposterima, a samo jedan telefonski broj za prijavu, molimo zainteresirane korisnike za strpljenje i razumijevanje.

Očekujemo da će preostalih 50 kompostera biti zauzeto do kraja ovog tjedna, te bi se daljnja podjela kompostera nastavila sljedeći tjedan.

Svi prijavljeni korisnici bit će pravovremeno obaviješteni o vremenu i mjestu podjele kompostera putem kontakt telefona koji su ostavili prilikom prijave za dodjelu kompostera.

Korisnici koji imaju mogućnost osobno doći po komposter, isti mogu osobno preuzeti na odlagalištu Goričica, Goričica bb, Topolovac.

Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o.

Skip to content