Obavijest o nastavku odvoza krupnog (glomaznog) otpada!

Obavještavamo korisnike naših usluga da nakon privremene obustave uskoro kreće “proljetni” odvoz krupnog glomaznog otpada. Datumi prijave i odvoza krupnog otpada su prilagođeni kako bi usprkos već dobro poznatoj situaciji uredno izvršili uslugu prvog ovogodišnjeg odvoza krupnog otpada.

Novi letak s prilagođenim novim datumima prijave i odvoza će svi korisnici dobiti uz svoje račune za travanj, a možete ga pogledati i OVDJE. Uz nove datume “proljetnog” odvoza krupnog otpada koji kreće početkom lipnja i završava početkom srpnja, bit će i već poznati datumi “jesenskog” odvoza koji kreće krajem kolovoza, a završava početkom listopada.

Svi korisnici naših usluga koji su se u proteklom periodu uredno prijavili za odvoz krupnog otpada su zabilježeni i neće se morati ponovno prijaviti za “proljetni” odvoz. Oni korisnici koji se još nisu prijavili, mogu to učiniti poštujući nove dane za prijavu prema zonama/kvartovima iz letka.

Dodatno napominjemo kako je od utorka, 14.04.2020. godine ponovno otvoreno i reciklažno dvorište “Sisak Stari” gdje svi korisnici naših usluga mogu sami potpuno besplatno dovesti svoj krupni (glomazni) otpad, ali i sav ostali otpad koji se ne smije odložiti u spremnike za miješani komunalni otpad, vrećice za odvojeno prikupljanje korisnog otpada na kućnom pragu ili u kontejnere na “zelenim otocima”. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta “Sisak Stari” je radnim danom od 8.00 do 20.00 sati, a subotom od 8.00 do 13.00 sati.

Skip to content