Podjela spremnika za korisni otpad napreduje iznad očekivanja

Zadovoljstvo nam je ustvrditi kako podjela spremnika za korisni otpad napreduje iznad svih očekivanja. U podjeli spremnika, osim djelatnika društva Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o., sudjeluju i djelatnici društva Komunalac Sisak d.o.o. i Sisački Vodovod d.o.o. te vrijedni studenti. Efikasnost podjele, između ostalog, rezultat je i povoljnih vremenskih uvjeta kao i iznimno pristupačnih i pripremljenih korisnika koji naše djelatnike spremno dočekuju kako bi zadužili svoje žute i plave spremnike za korisni otpad.

S obzirom na gore navedeno, u pojedine dijelove grada i naselja dolazimo i prije očekivanog termina odnosno prije datuma definiranog rasporedom podjele.

Društvo Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. će i dalje podjelu obavljati prije termina određenih rasporedom sve dok za to postoje uvjeti, ali napominjemo da će se u svaki dio grada i naselja vratiti u onom terminu koji je definiran rasporedom.

Još jednom zahvaljujemo svim stranama uključenim u podjelu novih spremnika, a pogotovo našim korisnicima koji pripremljeno i s pozitivnim stavom prihvaćaju ovaj projekt te na taj način olakšavaju djelatnicima rad na terenu.

Skip to content