Close

Obavijest o nastavku odvoza krupnog (glomaznog) otpada!

15 tra 2020 Vijesti | Komentari isključeni za Obavijest o nastavku odvoza krupnog (glomaznog) otpada!
Obavijest o nastavku odvoza krupnog (glomaznog) otpada!
 

Obavještavamo korisnike naših usluga da nakon privremene obustave uskoro kreće „proljetni“ odvoz krupnog glomaznog otpada. Datumi prijave i odvoza krupnog otpada su prilagođeni kako bi usprkos već dobro poznatoj situaciji uredno izvršili uslugu prvog ovogodišnjeg odvoza krupnog otpada.

Novi letak s prilagođenim novim datumima prijave i odvoza će svi korisnici dobiti uz svoje račune za travanj, a možete ga pogledati i OVDJE. Uz nove datume „proljetnog“ odvoza krupnog otpada koji kreće početkom lipnja i završava početkom srpnja, bit će i već poznati datumi „jesenskog“ odvoza koji kreće krajem kolovoza, a završava početkom listopada.

Svi korisnici naših usluga koji su se u proteklom periodu uredno prijavili za odvoz krupnog otpada su zabilježeni i neće se morati ponovno prijaviti za „proljetni“ odvoz. Oni korisnici koji se još nisu prijavili, mogu to učiniti poštujući nove dane za prijavu prema zonama/kvartovima iz letka.

Dodatno napominjemo kako je od utorka, 14.04.2020. godine ponovno otvoreno i reciklažno dvorište „Sisak Stari“ gdje svi korisnici naših usluga mogu sami potpuno besplatno dovesti svoj krupni (glomazni) otpad, ali i sav ostali otpad koji se ne smije odložiti u spremnike za miješani komunalni otpad, vrećice za odvojeno prikupljanje korisnog otpada na kućnom pragu ili u kontejnere na „zelenim otocima“. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta „Sisak Stari“ je radnim danom od 8.00 do 20.00 sati, a subotom od 8.00 do 13.00 sati.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status