Close

Reciklažno dvorište “Novi Sisak” počinje s radom 1. ožujka

25 velj 2021 Vijesti | Komentari isključeni za Reciklažno dvorište “Novi Sisak” počinje s radom 1. ožujka
Reciklažno dvorište “Novi Sisak” počinje s radom 1. ožujka
 

Grad Sisak uskoro otvara drugo reciklažno dvorište. Novo reciklažno dvorište nalazi se u Capraškoj ulici 4, u Novom Sisku, a namijenjeno je građanima koji mogu bez naknade predati razne vrste otpada koje će potom tvrtka Gospodarenje otpadom Sisak d.o.o. adekvatno zbrinuti.

Radno vrijeme bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.

U reciklažnom dvorištu mogu se odvojeno odložiti praktično sve vrste otpadnih tvari koje nastaju u kućanstvu (papir i karton, metalna, staklena i plastična ambalaža i ostala plastika, otpadni tekstil i odjeća, krupni (glomazni) otpad, jestiva ulja i masti , deterdženti, lijekovi, baterije i akumulatori, električna i elektronička oprema) te građevni otpad iz kućanstva koji je nastao održavanjem manjim popravcima (beton, cigla, crijep, pločice i keramika, kabelski vodiči, izolacijski materijali i građevinski materijali).
Sav otpad koji se ne smije odložiti u spremnike za odvojeno prikupljanje na kućnom pragu ili kontejnere na zelenim otocima, može se odložiti u reciklažno dvorište.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status